CalaisTurbo New Tags
User Name: Password:

Go Back   calaisturbo.com.au > Technical > General, Electrics, Engine Management, Wheels, Bodywork
Oz Drive - Driver Education

Reply

 

Thread Tools
Old 03-06-10, 22:21   #1
#VLTURBO#
Player
 
#VLTURBO#'s Avatar
 
Join Date: 12-05-10
Location: SA, GOOLWA
Car: VL turbo 5 speed wagon
Trader Rating: (0)
afm best spot to put it?

gday on my vl my afm is just before the turbo just wonderin the best spot to put it ,well where it is now its spools up like poo till it hits boost, i read some where sayin , before the turbo makes the air and fuel all stuff up anyways plz help 200kms on 50 litres puttin round ? cheers all
#VLTURBO# is offline   Reply With Quote
Old 03-06-10, 22:27   #2
SHIFT
Official Member
 
SHIFT's Avatar
 
Join Date: 07-05-06
Location: TAS, Hobart
Car:
Trader Rating: (0)
search.. someone was going to say it.
SHIFT is offline   Reply With Quote
Old 03-06-10, 23:09   #3
#VLTURBO#
Player
 
#VLTURBO#'s Avatar
 
Join Date: 12-05-10
Location: SA, GOOLWA
Car: VL turbo 5 speed wagon
Trader Rating: (0)
i have
#VLTURBO# is offline   Reply With Quote
Old 03-06-10, 23:13   #4
malpaso
ILL-747
 
malpaso's Avatar
 
Join Date: 08-07-08
Location: WA, fremantle
Car: RS Liberty
Trader Rating: (12)
mines on the gktech piping that runs over the turbo
__________________
Quote:
Originally Posted by TOEY View Post
nackerz i can't believe you took your car somewhere people could see it
.
malpaso is offline   Reply With Quote
Old 03-06-10, 23:21   #5
zac320
Player
 
zac320's Avatar
 
Join Date: 21-02-10
Location: VIC, Bairnsdale
Car: Red Vl Exec
Trader Rating: (3)
guys can i buy say a microtech lt10, (you remove the airflow meter don't you) and get my n/a tuned?
thanks
zac320 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-10, 06:52   #6
BONSVL
Official Member
 
Join Date: 09-12-08
Location: Melbourne, Western Suburbs, Werribee
Car: VZ SV6 and 1200 Datsun Ute
Trader Rating: (6)
Quote:
Originally Posted by zac320 View Post
guys can i buy say a microtech lt10, (you remove the airflow meter don't you) and get my n/a tuned?
thanks
yeah you can.

don't see the point in it but LOL.
BONSVL is offline   Reply With Quote
Old 04-06-10, 09:31   #7
zac320
Player
 
zac320's Avatar
 
Join Date: 21-02-10
Location: VIC, Bairnsdale
Car: Red Vl Exec
Trader Rating: (3)
Well then when i stick my turbo set up on i wont need to buy the ecu Just get it retuned
zac320 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-10, 11:58   #8
VLTF-18
Player
 
VLTF-18's Avatar
 
Join Date: 21-08-06
Location: VIC, Western Suburbs
Car: R32 GTR Highway Monster
Trader Rating: (5)
in the bin and buy a ecu
__________________
No More VL's,Drifter's and a GTR!...
"JMA Performance"
VLTF-18 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-10, 12:00   #9
INFLYTmelb
Player
 
INFLYTmelb's Avatar
 
Join Date: 07-12-02
Location: Melbourne, Runway 6, Melbourne Airport
Car: 88 VL BT1 & 94 Hiace
Trader Rating: (5)
Quote:
Originally Posted by VLTF-18 View Post
in the bin and buy a ecu
x2....
__________________
http://www.worldadvertising.com.au Complete Signage Specialists - Australia Wide
INFLYTmelb is offline   Reply With Quote
Old 04-06-10, 12:07   #10
RB2GO
NO SHOW
 
RB2GO's Avatar
 
Join Date: 24-10-05
Location: VIC, Slybo
Car: VLT, VT
Trader Rating: (12)
Quote:
Originally Posted by VLTF-18 View Post
in the bin and buy a ecu
x3 only place for them.
RB2GO is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time now is 11:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger